CDRInfo Forum CDRInfo Forum

Forums  Register  Login  My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums 

Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ  Ticket List  Log Out

NERO + TEAC CD-W524E problem (burning bad cds)   Logged in as: Guest
Viewers: 1337 You can click here to see Today's Posts | Most Active Topics | Posts Since Last Visit
  Printable Version
All Forums >> [Optical Storage Software] >> CD/DVD Copy >> NERO + TEAC CD-W524E problem (burning bad cds) Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
NERO + TEAC CD-W524E problem (burning bad cds) - 12/2/2001 3:16:26 AM   
GiGoLLo

 

Posts: 1
Joined: 12/2/2001
From: Slovakia
Status: offline
I just bought new TEAC's drive, was verry happy about it, BUT after I burned 10 cds with NERO v5.5.5.6, I discovered ALL cds are bad. the written data doesn't correspondent with original data. after that I turned verifing on after write and all written files were bad.
I tested oslo v5.5.5.4 and 5.5.5.1 with same results.
what's wrong?
my config: Win98, VIA Apollo Pro 133 chipset, TEAC CD-W524E


.::.GiGoLLo.::.
Post #: 1
RE: NERO + TEAC CD-W524E problem (burning bad cds) - 12/2/2001 9:01:40 AM   
john

 

Posts: 4038
Joined: 12/24/2000
From: Greece
Status: offline
Try with other CDR software or in a different PC setup. Maybe the VIA Apollo Pro 133 chipset causes that. Also try latest Via 4in1 drivers

Visit www.cdrinfo.com - The Recording Authority

(in reply to GiGoLLo)
Post #: 2
Page:   [1]
All Forums >> [Optical Storage Software] >> CD/DVD Copy >> NERO + TEAC CD-W524E problem (burning bad cds) Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.016