CDRInfo Forum CDRInfo Forum

Forums  Register  Login  My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums 

Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ  Ticket List  Log Out

I Think I broke IT!!!   Logged in as: Guest
Viewers: 1354 You can click here to see Today's Posts | Most Active Topics | Posts Since Last Visit
  Printable Version
All Forums >> [PC hardware] >> General Hardware Issues >> I Think I broke IT!!! Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
I Think I broke IT!!! - 3/22/2004 6:11:26 PM   
bluemelody529

 

Posts: 3
Joined: 3/22/2004
From:
Status: offline
My CD burner worked great a couple of weeks ago... I downloaded a program by accident and it went to pot immediately. Every time I try to burn a disk, I get an error saying that the disk doesn't have enough room even when I put it a brand new blank disk. I reformatted my computer [it needed it anyway] and reinstalled everything and it still gives the same message. When I open "My Computer" it shows that there is a E-Drive, I put a disk in and I can hear it trying to read it and the green light blinks but, it usually just freezes up. What do I do?? [besides cry- done that...]

Any help would be great!!
Post #: 1
RE: I Think I broke IT!!! - 3/22/2004 8:14:00 PM   
MP3Mogul


Posts: 5743
Joined: 4/11/2002
From: Retired Moderator
Status: offline
Please tell us "what program" you downloaded... and your operating system, and we will try to go forward from here.


_____________________________



LG GSA H22L Firm 1.02
Samsung SH-203N Firm SB01
LiteOn SOHD-16P9S Firm FS0D

(in reply to bluemelody529)
Post #: 2
RE: I Think I broke IT!!! - 3/23/2004 2:00:10 PM   
bluemelody529

 

Posts: 3
Joined: 3/22/2004
From:
Status: offline
I am running on Win98, I have no freaking clue what program I downloaded. I was under the impression it was an MP3 but I got a not so pleasant surprise when it started self-extracting and installing onto my computer. I picked it up here: http://www.positivebeats.com/

I got rid of as much of the freaking program as I could. There was no simple "uninstall". I ran Norton Disk Doctor as well as Mc Afee Virus scan, and a couple of free utilities at mcafee.com, all of which came out clean. So, I reformatted my hard drive and reinstalled my burner. Its an ACER 10x4x32 internal cd burner. I use Easy CD Creator by Adaptec.

(in reply to bluemelody529)
Post #: 3
RE: I Think I broke IT!!! - 3/23/2004 2:58:48 PM   
sp


Posts: 1371
Joined: 3/30/2003
From: Falkland Islands
Status: offline
You might have not installed the appropriate SCSI drivers. I do not know if those of L.A. can do the job in your case.


_____________________________

WM # CI

(in reply to bluemelody529)
Post #: 4
RE: I Think I broke IT!!! - 3/23/2004 4:53:58 PM   
Matthew

 

Posts: 943
Joined: 1/2/2002
From: United Kingdom
Status: offline
ICK! - an ActiveX drive-by download - I keep my settings no lower than "prompt".

(in reply to bluemelody529)
Post #: 5
RE: I Think I broke IT!!! - 3/23/2004 6:02:26 PM   
MP3Mogul


Posts: 5743
Joined: 4/11/2002
From: Retired Moderator
Status: offline
Yes, download and install this ASPI fix below, READ THE INSTRUCTIONS very carefully, and FOLLOW them exactally as written!

You can download Laffin's ASPI Fix HERE


_____________________________



LG GSA H22L Firm 1.02
Samsung SH-203N Firm SB01
LiteOn SOHD-16P9S Firm FS0D

(in reply to bluemelody529)
Post #: 6
RE: I Think I broke IT!!! - 3/23/2004 6:41:12 PM   
bluemelody529

 

Posts: 3
Joined: 3/22/2004
From:
Status: offline
It worked partcially, it now reads the name of the disk in the drive, but it still freezes when I try and open it and it won't burn at all. Does it matter that the aspi file said it was for Win95/NT? I'm on Win98.

the log after I ran the programs said:
" LOG0143: *****************************************************************
LOG0144: Starting ASPICHK02 installer on Tue Mar 23 17:29:49 2004
ASPICHK0438: OS = Windows 95 (4.10.2222)
UPGRADE1004: c:\windows\system\wnaspi32.dll dated 09/10/1999 12:06:00, 45056 bytes.
UPGRADE1062: c:\windows\system\wnaspi32.dll version 4.6.0.1021
UPGRADE1004: c:\windows\system\winaspi.dll dated 09/10/1999 12:06:00, 5600 bytes.
UPGRADE1062: c:\windows\system\winaspi.dll version 4.6.0.1021
UPGRADE1004: c:\windows\system\iosubsys\apix.vxd dated 09/10/1999 12:06:00, 22603 bytes.
UPGRADE1062: c:\windows\system\iosubsys\apix.vxd version 4.6.0.1021
UPGRADE1004: c:\windows\system\aspienum.vxd dated 09/10/1999 12:06:00, 7743 bytes.
UPGRADE1062: c:\windows\system\aspienum.vxd version 4.6.0.1021
ASPICHK0582: ASPI is properly installed and is fully operational. One host adapter has been detected.
LOG0218: Closing installer log on Tue Mar 23 17:29:49 2004
LOG0219: *****************************************************************"


(in reply to bluemelody529)
Post #: 7
RE: I Think I broke IT!!! - 3/24/2004 8:37:41 AM   
MP3Mogul


Posts: 5743
Joined: 4/11/2002
From: Retired Moderator
Status: offline
I think now you need to completely remove any and all burning software installed, CLEAN UNINSTALL including the registry and then start with one burning application. If you have directCD or InCD installed make sure you remove them.


_____________________________



LG GSA H22L Firm 1.02
Samsung SH-203N Firm SB01
LiteOn SOHD-16P9S Firm FS0D

(in reply to bluemelody529)
Post #: 8
Page:   [1]
All Forums >> [PC hardware] >> General Hardware Issues >> I Think I broke IT!!! Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.094