CDRInfo Forum CDRInfo Forum

Forums  Register  Login  My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums 

Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ  Ticket List  Log Out

Mozilla back button not working   Logged in as: Guest
Viewers: 1562 You can click here to see Today's Posts | Most Active Topics | Posts Since Last Visit
  Printable Version
All Forums >> [In-House] >> Users FeedBack >> Mozilla back button not working Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Mozilla back button not working - 5/17/2005 10:34:24 AM   
tqhoang


Posts: 324
Joined: 11/19/2004
Status: offline
Did something change with this site recently?  Sometimes I can't seem to use the browser or mouse back buttons after I go to read a post.  In the main forum and every other site it's ok.

FWIW, I'm using the latest Mozilla Suite 1.7.8...yes, I have Firefox 1.0.4 installed but I still prefer the old Mozilla Mail application.


_____________________________

M$ Windows XP SP2
ASUS A7V8X BIOS 1015.003
AthlonXP Barton 3000+
NVIDIA GeForce 7600GT AGP
LiteOn SOHD-16P9S Fw FS0J
NEC ND-2100A@2510A Fw 2.0A
NEC ND-6750A Fw 2.42
NEC AD-7170A Fw 1.O4
Plextor Premium Fw 1.07
Plextor PX-716UF Fw 1.11
Post #: 1
RE: Mozilla back button not working - 5/17/2005 4:44:12 PM   
Matthew

 

Posts: 943
Joined: 1/2/2002
From: United Kingdom
Status: offline
Just had some back button issues in IE as well - it seems the latest forum sotware update is very glitchy - never seen the particular forum software anywhere else, so nothing to compare it with... all the others I go to seem to be VBB3 or PHPBB - this one used to be Snitz, if I recall.


(in reply to tqhoang)
Post #: 2
RE: Mozilla back button not working - 5/17/2005 4:59:08 PM   
pat3570

 

Posts: 2
Joined: 5/25/2004
Status: offline
Same problem over here : using Firefox v1.0.4 (non beta) and my "back" button doesn't work when i'm browsing this forum.  Not seen this problem enywere else, so I guess it's the forum software that is buggy.

Pat357

(in reply to Matthew)
Post #: 3
RE: Mozilla back button not working - 5/17/2005 6:16:39 PM   
PatM

 

Posts: 62
Joined: 6/24/2004
Status: offline
quote:

ORIGINAL: pat3570

Same problem over here : using Firefox v1.0.4 (non beta) and my "back" button doesn't work when i'm browsing this forum.  Not seen this problem enywere else, so I guess it's the forum software that is buggy.

Pat357


Confirm same with FireFox 1.0.4 here

(in reply to pat3570)
Post #: 4
RE: Mozilla back button not working - 5/17/2005 8:09:05 PM   
tqhoang


Posts: 324
Joined: 11/19/2004
Status: offline
Yeah it's strange because it only happens sometimes. 

Update:  Like right now after I just posted this message.


< Message edited by tqhoang -- 5/17/2005 8:10:00 PM >


_____________________________

M$ Windows XP SP2
ASUS A7V8X BIOS 1015.003
AthlonXP Barton 3000+
NVIDIA GeForce 7600GT AGP
LiteOn SOHD-16P9S Fw FS0J
NEC ND-2100A@2510A Fw 2.0A
NEC ND-6750A Fw 2.42
NEC AD-7170A Fw 1.O4
Plextor Premium Fw 1.07
Plextor PX-716UF Fw 1.11

(in reply to PatM)
Post #: 5
RE: Mozilla back button not working - 6/1/2005 11:58:01 AM   
RedSquirrel


Posts: 25
Joined: 9/20/2004
From: Southampton, UK
Status: offline
Been seeing this back button failure for a while and just noticed (using the Firefox developers toolbar) that it is flagging some Javascript erros which might well be related
 
Error: uncaught exception: [Exception... "Component returned failure code: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsIDOMNSHTMLDocument.designMode]"  nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)"  location: "JS frame :: http://www.cdrinfo.com/forum/rtejs/richtext.js :: enableDesignMode :: line 269"  data: no]


_____________________________

Ian

(in reply to tqhoang)
Post #: 6
RE: Mozilla back button not working - 6/1/2005 12:02:30 PM   
MP3Mogul


Posts: 5743
Joined: 4/11/2002
From: Retired Moderator
Status: offline
Yes it's been since the last upgrade of the forum. (I'm Using IE)


< Message edited by MP3Mogul -- 6/1/2005 8:47:46 PM >


_____________________________



LG GSA H22L Firm 1.02
Samsung SH-203N Firm SB01
LiteOn SOHD-16P9S Firm FS0D

(in reply to RedSquirrel)
Post #: 7
RE: Mozilla back button not working - 6/1/2005 6:21:17 PM   
adapa

 

Posts: 11
Joined: 5/26/2005
Status: offline
It happens with Mozilla v1.0.3 also

(in reply to MP3Mogul)
Post #: 8
RE: Mozilla back button not working - 6/2/2005 6:22:47 AM   
sp


Posts: 1371
Joined: 3/30/2003
From: Falkland Islands
Status: offline
quote:

ORIGINAL: RedSquirrel

... location: "JS frame :: http://www.cdrinfo.com/forum/rtejs/richtext.js :: enableDesignMode :: line 269"  data: no]



Thank you for this info.

It seems there is a problem with the latest forum upgrade.
Please anyone experiencing this problem post the javascript console error-messages here.


_____________________________

WM # CI

(in reply to RedSquirrel)
Post #: 9
Page:   [1]
All Forums >> [In-House] >> Users FeedBack >> Mozilla back button not working Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.030