CDRInfo Forum CDRInfo Forum

Forums  Register  Login  My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums 

Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ  Ticket List  Log Out

Survey Subject : Computer Accessories study in Malaysia   Logged in as: Guest
Viewers: 1343 You can click here to see Today's Posts | Most Active Topics | Posts Since Last Visit
  Printable Version
All Forums >> [In-House] >> Site News >> Survey Subject : Computer Accessories study in Malaysia Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Survey Subject : Computer Accessories study in Malaysia - 5/4/2005 7:58:52 PM   
mhlai

 

Posts: 6
Joined: 4/2/2005
Status: offline
Dear Members,

Survey Subject : Computer Accessories study in Malaysia

To all member, I would like to invite you to part in this study. We value all
your input and complete all the questionnaires. The survey will take approximately 5-10
minutes to complete. All information is used for statistical purposes and this is purely
market research.

Below are list of computer accessories :

1. What type of the Keyboard you are currently using?
a) Standard
b) Multimedia
c) Cordless
d) Others, please specify __________________

2. Which Keyboard brand when you think is the most popular and realiable?
a) Microsoft
b) Logitech
c) Creative
d) Others, please specify __________________

3. What type of Mouse you are currently using?
a) Standard PS/2
b) Optical
c) Cordless
d) Wireless
e) Optical & Cordless

4. Which Mouse brand when you think is most popular and reliable?
a) Microsoft
b) Logitech
c) Creative
d) others, please specify __________________

5. How many Megabyte of a Thumb Drive you are currently using, is any?
a) 64MB
b) 128MB
c) 256MB
d) 512MB
e) 1GB
f) 2GB
g) None

6. Which Thumb Drive brand is considered as the most popular in the market?
a) PenDrive
b) PQI
c) Apacer
d) MSI
e) Trascend
f) Twinmos
g) Kingmax
h) Kingston
i) Sandick
j) BlueThunder
k) others, please specify __________________

7. Which part of the MP3 Player feature you would recommend to your friend?
a) Normal MP3
b) Plus FM Radio

8. How many Megabyte storage of MP3 Player you are currently using, if any?
a) 64MB
b) 128MB
c) 256MB
d) 512MB
e) 1GB
f) None

9. Which type of MP3 brand you will consider to buy? And Why?
a) Apacer
b) Creative
c) Hyundai
d) IBOX
e) MSI
f) PQI
g) Samsung
h) Transcend
i) We-Wa
j) BlueThunder
k) others, please specify __________________
Reason : _______________________________

10. Which type of Dial Up Modem 56K you are currenly using?
a) Serial port
b) USB port
c) Internal PCI

11. Which brand of Dial Up Modem 56K you would recommend to your friend?
a) Aztech
b) Artnet
c) D-link
d) Netgear
e) LinkSys
f) BlueThunder
g) Prolink
h) Speedcom
i) Zyxel
j) others, please specify ____________________

12. Which type of ADSL Modem you are currenly using?
a) Serial port
b) USB port
c) 4 LAN port
d) Wireless

13. Which brand of ADSL Modem is the most popular in the market?
a) Aztech
b) Artnet
c) D-link
d) Netgear
e) LinkSys
f) Hyundai
g) Prolink
h) Speedcom
i) Zyxel
j) BlueThunder
K) others, please specify __________________

14. Which brand of LCD Screen is the most popular in the market?
a) Philip
b) Samsung
c) DELL
d) LG
e) Benq
f) Acer
g) ViewSonic
h) NEC
i) HP
j) IBM
k) others, please specify __________________

15. How many inches of LCD Screen you currently using?
a) 14"
b) 15"
c) 17"
d) 19"
e) 21"
f) 24"

16. Which are your favourite Printer brand?
a) Canon
b) HP
c) Epson
d) Brother
e) Panasonic
f) NEC
g) Lexmark
h) Samsung
i) others, please specify__________________
Reason:_________________________________________

17. Which type of Scanner Brand you prefer the most?
a) Canon
b) HP
c) Epson
d) BenQ
e) others, please specify _________________
Reason:_________________________________________

18. Which Speaker Brand you prefer the most?
a) Altec Lancing
b) Labtec
c) Creative
d) Logitech
e) Sonic Gear
f) Edifier
Reason:_________________________________________

19. Which type of Webcam is the most popular in the market?
a) Blaze
b) Creative
c) Phillip
d) Logitech
e) MSI
f) Rockfire
g) Prolink
h) BlueThunder
h) others, please specify _____________________

20. Which brand of Notebook is the most popular in the market and how is the pricing?
a) Compaq
b) HP
c) Acer
d) Benq
e) Dell
f) Asus
g) Hyundai
h) IBM
i) Samsung
j) Fujitsu
k) Sony
l) Toshiba
m) Atoz
n) FTec
o) Aries
p) BlueThunder
p) others, please specify _________________
Pricing : _______________________________


Please tell us about particulars :
Name _____________________
Age _____________________
Sex _____________________
Email _____________________
Name _____________________ School/College/University
Course _____________________
Thanks for replying our survey. Your feedback will be very much appreciated.
Post #: 1
RE: Survey Subject : Computer Accessories study in Mala... - 5/4/2005 7:59:33 PM   
mhlai

 

Posts: 6
Joined: 4/2/2005
Status: offline
Below is the sample of answer for your reference done by me
1) a
2) b
3) b
4) b
5) c
6) b
7) b
8) c
9) b
10) a
11) c
12) c
13) f
14) g
15) c
16) b
17) a
18) a
19) c
20) h RM 4000

Name : Lai Ming Hoe
AGe : 26
Sex : Male
Email : use profile to contact us.
Name : Inti College Malaysia, Nilai
Course : Computer Science

(in reply to mhlai)
Post #: 2
RE: Survey Subject : Computer Accessories study in Mala... - 5/5/2005 1:37:31 AM   
Iggy


Posts: 3381
Joined: 7/22/2004
From: Jupiter
Status: offline
Please mhlai avoid double posts, it is more convinient for all of us. TIA

(in reply to mhlai)
Post #: 3
Page:   [1]
All Forums >> [In-House] >> Site News >> Survey Subject : Computer Accessories study in Malaysia Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.031