CDRInfo Forum CDRInfo Forum

Forums  Register  Login  My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums 

Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ  Ticket List  Log Out

Forum   Logged in as: Guest
Viewers: 1255 You can click here to see Today's Posts | Most Active Topics | Posts Since Last Visit
  Printable Version
All Forums >> [PC hardware] >> General Hardware Issues >> Forum Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Forum - 10/29/2004 12:32:43 PM   
jim1234567$

 

Posts: 3
Joined: 10/29/2004
Status: offline
Hello to the forum
I have a problem on a windows xp SP2 , with an Asus motherboard that has on audio card onboard.
I used Norton Ghost latest edition to restore my windows system on an earlier backup. The process was done sucesfull, and i really dont feel like talking about the many obvious advantage of the programe like that i have my pc automatically fixed in about 10minutes.
I had to do some additionals changes on my system after the end of the back up and everything was going ok until i realised that i have no AUDIO and i belive you guys could help me out.
I reinstall the audio drivers although everything seems to work ordinary.
I have no errors on my card , the volume icon control is on my taskbar near the clock, and no errors when i am trying to playback an audio file with media player or winamp.
Any help?

Note*
Oh that litlle windows pop-up after the sign in process,
About the new mail, is a kind of...scary!
Post #: 1
RE: Forum - 10/30/2004 7:28:45 AM   
Iggy


Posts: 3381
Joined: 7/22/2004
From: Jupiter
Status: offline
Welcome to CDRinfo's Forum!

Give me a little time to think.

(in reply to jim1234567$)
Post #: 2
RE: Forum - 10/31/2004 7:33:11 AM   
emperor


Posts: 7210
Joined: 4/28/2004
Status: offline
Hi and welcome to our forums, from what you described, the drivers have been installed OK, but no sound comes out, how about trying to remove your sound devices and reboot, windows will automatically recgonize them and install drives, alternative you can look over your motherboard make website for updated drivers, maybe they solve the problem (updating bios also is a good idea)

(in reply to Iggy)
Post #: 3
Page:   [1]
All Forums >> [PC hardware] >> General Hardware Issues >> Forum Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.031