CDRInfo Forum CDRInfo Forum

Forums  Register  Login  My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums 

Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ  Ticket List  Log Out

AMD64 + SP2 = Problems!!!   Logged in as: Guest
Viewers: 769 You can click here to see Today's Posts | Most Active Topics | Posts Since Last Visit
  Printable Version
All Forums >> [News Around The Web] >> General Computing News >> AMD64 + SP2 = Problems!!! Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
AMD64 + SP2 = Problems!!! - 8/27/2004 5:03:44 PM   
SiliconFreak


Posts: 12104
Joined: 7/4/2003
From: Melbourne, Victoria, AUS
Status: offline
It looks like there are more troubles than previously though with SP2. AMD64 users are advised to take a pass on SP2 altogether.

A problem in the Service Pack 2 update for Windows XP may keep owners of AMD-based computers from using the long-awaited security package, according to Microsoft.


Source : CNET News
Post #: 1
[Deleted] - 8/27/2004 5:44:47 PM   
Deleted User
[Deleted by Admins]

(in reply to SiliconFreak)
  Post #: 2
RE: AMD64 + SP2 = Problems!!! - 8/27/2004 5:49:31 PM   
SiliconFreak


Posts: 12104
Joined: 7/4/2003
From: Melbourne, Victoria, AUS
Status: offline
Who caressssssssssss...I have P4....so I dont care about AMD64 users...let them choose linux...and the problem will be gone in a second....

(in reply to Deleted User)
Post #: 3
[Deleted] - 8/27/2004 5:54:47 PM   
Deleted User
[Deleted by Admins]

(in reply to SiliconFreak)
  Post #: 4
RE: AMD64 + SP2 = Problems!!! - 8/27/2004 5:58:13 PM   
SiliconFreak


Posts: 12104
Joined: 7/4/2003
From: Melbourne, Victoria, AUS
Status: offline
i was just joking...i know that this may cause some serious problems to Microsoft......but...I also have problems (FIND command in IE doesnt work anymore) after installing SP2....so if i suffer...let everyone suffer... *JOKE*

(in reply to Deleted User)
Post #: 5
[Deleted] - 8/27/2004 6:00:47 PM   
Deleted User
[Deleted by Admins]

(in reply to SiliconFreak)
  Post #: 6
RE: AMD64 + SP2 = Problems!!! - 8/27/2004 6:06:31 PM   
SiliconFreak


Posts: 12104
Joined: 7/4/2003
From: Melbourne, Victoria, AUS
Status: offline
...even better...wait for LONGHORN...

(in reply to Deleted User)
Post #: 7
RE: AMD64 + SP2 = Problems!!! - 8/27/2004 6:19:28 PM   
MP3Mogul


Posts: 5743
Joined: 4/11/2002
From: Retired Moderator
Status: offline
The "Find" command works fine for me in SP2, I haven't found a single glitch yet....

(in reply to SiliconFreak)
Post #: 8
RE: AMD64 + SP2 = Problems!!! - 8/27/2004 6:23:49 PM   
SiliconFreak


Posts: 12104
Joined: 7/4/2003
From: Melbourne, Victoria, AUS
Status: offline
...maybe its some problem with my IE that existed even before I installed SP2...but i didnt noticed it before...dunno...maybe reinstall will help

(in reply to MP3Mogul)
Post #: 9
Page:   [1]
All Forums >> [News Around The Web] >> General Computing News >> AMD64 + SP2 = Problems!!! Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.281