CDRInfo Forum CDRInfo Forum

Forums  Register  Login  My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums 

Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ  Ticket List  Log Out

RE: New firmware for LiteOn 812s - US0N ???   Logged in as: Guest
Viewers: 873 You can click here to see Today's Posts | Most Active Topics | Posts Since Last Visit
  Printable Version
All Forums >> [Optical Storage] >> Firmware >> RE: New firmware for LiteOn 812s - US0N ??? Page: <<   < prev  1 [2] 3   next >   >>
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
RE: New firmware for LiteOn 812s - US0N ??? - 6/10/2004 8:29:15 PM   
srandall25

 

Posts: 4
Joined: 6/10/2004
Status: offline
Could possibly be that your browser is pulling from the cache and showing an earlier non updated page. Go to the site and hold down the 'control' key while pressing refresh in IE.

(in reply to DipStick)
Post #: 17
RE: New firmware for LiteOn 812s - US0N ??? - 6/10/2004 8:32:40 PM   
srandall25

 

Posts: 4
Joined: 6/10/2004
Status: offline
Thank you so much for clearing that up for me. I thought that might be the case, but wasn't sure. I've learned more from reading your posts and Emperor's posts than from any other source out there. Thank you both for being such a great help to us all.

(in reply to code65536)
Post #: 18
RE: New firmware for LiteOn 812s - US0N ??? - 6/20/2004 9:10:16 PM   
poofter

 

Posts: 6
Joined: 6/20/2004
Status: offline
I used VS04 and it upgraded my 812s. But it no longer is able to read a disc. I can easily put it back to an 812 and it works. What am I doing wrong?

(in reply to code65536)
Post #: 19
RE: New firmware for LiteOn 812s - US0N ??? - 6/20/2004 9:26:52 PM   
emperor


Posts: 7210
Joined: 4/28/2004
Status: offline
poofter, can you explain?

(in reply to poofter)
Post #: 20
RE: New firmware for LiteOn 812s - US0N ??? - 6/20/2004 10:20:31 PM   
poofter

 

Posts: 6
Joined: 6/20/2004
Status: offline
Yes. I downloaded the VS04 832s firmware. I updated my 812s. When I re-booted it showed I have a 832s drive. However, when I insert a DVD it only blinks for about 30 seconds and thinks it has no disc. I reloaded the stock 812s firmware and everything works fine again.

(in reply to emperor)
Post #: 21
RE: New firmware for LiteOn 812s - US0N ??? - 6/21/2004 4:45:43 AM   
emperor


Posts: 7210
Joined: 4/28/2004
Status: offline
Ah ok, visit http://codeguys.rpc1.org and grab from the patchers page the omnipatcher, load it, and tick last box

(in reply to poofter)
Post #: 22
RE: New firmware for LiteOn 812s - US0N ??? - 6/21/2004 11:56:00 PM   
poofter

 

Posts: 6
Joined: 6/20/2004
Status: offline
That did the trick. I thank you for your help.

(in reply to emperor)
Post #: 23
RE: New firmware for LiteOn 812s - US0N ??? - 6/22/2004 12:43:30 AM   
poofter

 

Posts: 6
Joined: 6/20/2004
Status: offline
Wait a minute! I can only read disc's I've burned but not original dual layer DVD's. This is strange. Any ideas on this problem?

(in reply to emperor)
Post #: 24
RE: New firmware for LiteOn 812s - US0N ??? - 6/22/2004 4:37:31 AM   
emperor


Posts: 7210
Joined: 4/28/2004
Status: offline
Strange problem, can you burn media?

(in reply to poofter)
Post #: 25
RE: New firmware for LiteOn 812s - US0N ??? - 6/22/2004 9:57:35 PM   
poofter

 

Posts: 6
Joined: 6/20/2004
Status: offline
Yes I can burn disc's.

(in reply to emperor)
Post #: 26
RE: New firmware for LiteOn 812s - US0N ??? - 6/22/2004 10:27:11 PM   
emperor


Posts: 7210
Joined: 4/28/2004
Status: offline
And only doesn't read pressed discs?

(in reply to poofter)
Post #: 27
RE: New firmware for LiteOn 812s - US0N ??? - 6/23/2004 1:12:00 AM   
poofter

 

Posts: 6
Joined: 6/20/2004
Status: offline
This seems to be the case. I am thoroughly confused. The only good news is I can go back to the 812s and it works again.

(in reply to emperor)
Post #: 28
RE: New firmware for LiteOn 812s - US0N ??? - 6/23/2004 3:36:14 AM   
emperor


Posts: 7210
Joined: 4/28/2004
Status: offline
maybe code65k can help here

(in reply to poofter)
Post #: 29
RE: New firmware for LiteOn 812s - US0N ??? - 6/23/2004 12:55:16 PM   
code65536


Posts: 177
Status: offline
quote:

ORIGINAL: poofter

This seems to be the case. I am thoroughly confused. The only good news is I can go back to the 812s and it works again.


Strange problem. I heard only two reports of something similar, and it was with VS01. Both people said that the problem went away with VS04. Most other people didn't have this problem with either VS01 or VS04. I really have no idea why... (??)


_____________________________

Code Guys | LiteOn FAQ

(in reply to poofter)
Post #: 30
RE: New firmware for LiteOn 812s - US0N ??? - 6/26/2004 1:59:40 AM   
Reslo


Posts: 16
Joined: 6/6/2004
From: Adelaide,Australia
Status: offline
I've just downloaded the Omnipatcher and the latest 812S firmware from your site Code65536, before I flash my drive,
how do I back-up my existing Firmware USOJ in case I want to revert to it?


_____________________________

****************************************************************
As you slide down the banister of life, may the splinters never point in the wrong direction!

(in reply to code65536)
Post #: 31
RE: New firmware for LiteOn 812s - US0N ??? - 7/10/2004 10:35:51 AM   
mikele

 

Posts: 1
Joined: 7/10/2004
Status: offline
I'm newbie... I just bought a 812S and I would like to "overclok" the drive for a double layer possibility can you tell me wich firmware I need and process please ? Thanks

(in reply to srandall25)
Post #: 32
Page:   <<   < prev  1 [2] 3   next >   >>
All Forums >> [Optical Storage] >> Firmware >> RE: New firmware for LiteOn 812s - US0N ??? Page: <<   < prev  1 [2] 3   next >   >>
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.047