CDRInfo Forum CDRInfo Forum

Forums  Register  Login  My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums 

Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ  Ticket List  Log Out

Buffer Under - runs..   Logged in as: Guest
Viewers: 587 You can click here to see Today's Posts | Most Active Topics | Posts Since Last Visit
  Printable Version
All Forums >> [Optical Storage Software] >> Audio >> Buffer Under - runs.. Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Buffer Under - runs.. - 2/13/2002 11:04:42 PM   
NazDawg

 

Posts: 1
Joined: 2/13/2002
From:
Status: offline

Have sorta of a weird problem here. I used to have a 486dx2/66 32megs of ram and Yamaha 400t SCSI burner and I could burn audio cds with nero using 'on the fly' (didn't have to convert the mp3s to .wav files first) burning process. Now I have a Cyrix 266mmx (runs @ 199mhz) and 64 megs of ram and a HP CD Writer 9300i IDE burner and I can't burn with any program without converting to .wav files first, even if I try and burn at 1x, and I also tried hooking up the old Yamaha 400t scsi burner on this box and got the same problem, buffer under - run, any ideas?

Post #: 1
Page:   [1]
All Forums >> [Optical Storage Software] >> Audio >> Buffer Under - runs.. Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.031