CDRInfo Forum CDRInfo Forum

Forums  Register  Login  My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums 

Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ  Ticket List  Log Out

I killed my computer again...   Logged in as: Guest
Viewers: 1494 You can click here to see Today's Posts | Most Active Topics | Posts Since Last Visit
  Printable Version
All Forums >> [Other] >> Free Discussion >> I killed my computer again... Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
I killed my computer again... - 2/25/2008 6:23:30 AM   
killalot57


Posts: 206
Joined: 6/6/2007
From: Ava, NY
Status: offline
Assuming SithTracy, or MP3Mogul is reading this heres what happened. Remember what happened the first time I installed Comodo firewall? Well, it hapened again, I was installing a program called "The Shield Deluxe" when I needed to restart, so I did so, but now every 10-20 seconds after the login screen pops-up "regardless if I've loged into my account by then" it crashes and all I can do is move the mouse around... I tried booting up in safe mode with the intension of uninstalling it, but it said something about windows installer not working and that it could be because I was in safe mode. I ran the following programs in safe mode "PC Checkup, Regcure, Smart PC" And they didn't help either, then I went into the programs folder and deleted the whole directory for the app, but I still doesn't work. I noticed that there is a new process that pops up now called "AVP", I disabled it with regcure but that didn't do anything either... Long story short I magically screwed up royally and despite my heroicly noobie efforts I can't fix it. Does anyone have any magical words of advice?
Post #: 1
RE: I killed my computer again... - 2/26/2008 2:52:41 AM   
SithTracy


Posts: 1670
Status: offline
Did you try booting to safe mode and doing a system restore?  Assuming you have the service enabled, you may be able to get your system back to a previous state (Start/Accessories/System Tools/System Restore).

(in reply to killalot57)
Post #: 2
RE: I killed my computer again... - 2/26/2008 10:22:37 PM   
killalot57


Posts: 206
Joined: 6/6/2007
From: Ava, NY
Status: offline
Actually thats what I ended up doing. Thanks anyway. By the way, why couldn't I use windows installer in safe mode? It's let me use it in safe mode before...

(in reply to SithTracy)
Post #: 3
RE: I killed my computer again... - 2/27/2008 7:39:57 AM   
SithTracy


Posts: 1670
Status: offline
Review MS KB Article 315346 and 290301... Often what you seek can be found by doing a Google search.

(in reply to killalot57)
Post #: 4
RE: I killed my computer again... - 2/27/2008 9:57:14 PM   
killalot57


Posts: 206
Joined: 6/6/2007
From: Ava, NY
Status: offline
Mucho Gracias senor Tracy, I'll look into them...

(in reply to SithTracy)
Post #: 5
Page:   [1]
All Forums >> [Other] >> Free Discussion >> I killed my computer again... Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.016