CDRInfo Forum CDRInfo Forum

Forums  Register  Login  My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums 

Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ  Ticket List  Log Out

RE: Speed problem   Logged in as: Guest
Viewers: 849 You can click here to see Today's Posts | Most Active Topics | Posts Since Last Visit
  Printable Version
All Forums >> [PC hardware] >> General Hardware Issues >> RE: Speed problem Page: <<   < prev  1 [2]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
RE: Speed problem - 6/5/2005 9:53:07 PM   
MP3Mogul


Posts: 5743
Joined: 4/11/2002
From: Retired Moderator
Status: offline
Your Writer will have to be on the MAIN IDE channels.


_____________________________



LG GSA H22L Firm 1.02
Samsung SH-203N Firm SB01
LiteOn SOHD-16P9S Firm FS0D

(in reply to An0nym0us)
Post #: 17
RE: Speed problem - 6/6/2005 4:33:22 AM   
An0nym0us

 

Posts: 31
Joined: 10/20/2004
Status: offline
i can't do that coz my mb won't recognize its , my bios is too old , but trust me the ide adapter is better then the main ide chanel and its working great with win98!

(in reply to MP3Mogul)
Post #: 18
RE: Speed problem - 6/22/2005 2:53:37 AM   
Iggy


Posts: 3381
Joined: 7/22/2004
From: Jupiter
Status: offline
DMA must be enabled, not in PIO. Logical this can be set from bios.

(in reply to An0nym0us)
Post #: 19
Page:   <<   < prev  1 [2]
All Forums >> [PC hardware] >> General Hardware Issues >> RE: Speed problem Page: <<   < prev  1 [2]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.032