CDRInfo Forum CDRInfo Forum

Forums  Register  Login  My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums 

Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ  Ticket List  Log Out

Survey Subject : Computer Accessories study in Malaysia   Logged in as: Guest
Viewers: 402 You can click here to see Today's Posts | Most Active Topics | Posts Since Last Visit
  Printable Version
All Forums >> [Other] >> Free Discussion >> Survey Subject : Computer Accessories study in Malaysia Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Survey Subject : Computer Accessories study in Malaysia - 5/4/2005 9:14:37 AM   
mhlai

 

Posts: 6
Joined: 4/2/2005
Status: offline
Dear Members,

Survey Subject : Computer Accessories study in Malaysia

To all member, I would like to invite you to part in this study. We value all
your input and complete all the questionnaires. The survey will take approximately 5-10
minutes to complete. All information is used for statistical purposes and this is purely
market research.

Below are list of computer accessories :

1. What type of the Keyboard you are currently using?
a) Standard
b) Multimedia
c) Cordless
d) Others, please specify __________________

2. Which Keyboard brand when you think is the most popular and realiable?
a) Microsoft
b) Logitech
c) Creative
d) Others, please specify __________________

3. What type of Mouse you are currently using?
a) Standard PS/2
b) Optical
c) Cordless
d) Wireless
e) Optical & Cordless

4. Which Mouse brand when you think is most popular and reliable?
a) Microsoft
b) Logitech
c) Creative
d) others, please specify __________________

5. How many Megabyte of a Thumb Drive you are currently using, is any?
a) 64MB
b) 128MB
c) 256MB
d) 512MB
e) 1GB
f) 2GB
g) None

6. Which Thumb Drive brand is considered as the most popular in the market?
a) PenDrive
b) PQI
c) Apacer
d) MSI
e) Trascend
f) Twinmos
g) Kingmax
h) Kingston
i) Sandick
j) BlueThunder
k) others, please specify __________________

7. Which part of the MP3 Player feature you would recommend to your friend?
a) Normal MP3
b) Plus FM Radio

8. How many Megabyte storage of MP3 Player you are currently using, if any?
a) 64MB
b) 128MB
c) 256MB
d) 512MB
e) 1GB
f) None

9. Which type of MP3 brand you will consider to buy? And Why?
a) Apacer
b) Creative
c) Hyundai
d) IBOX
e) MSI
f) PQI
g) Samsung
h) Transcend
i) We-Wa
j) BlueThunder
k) others, please specify __________________
Reason : _______________________________

10. Which type of Dial Up Modem 56K you are currenly using?
a) Serial port
b) USB port
c) Internal PCI

11. Which brand of Dial Up Modem 56K you would recommend to your friend?
a) Aztech
b) Artnet
c) D-link
d) Netgear
e) LinkSys
f) BlueThunder
g) Prolink
h) Speedcom
i) Zyxel
j) others, please specify ____________________

12. Which type of ADSL Modem you are currenly using?
a) Serial port
b) USB port
c) 4 LAN port
d) Wireless

13. Which brand of ADSL Modem is the most popular in the market?
a) Aztech
b) Artnet
c) D-link
d) Netgear
e) LinkSys
f) Hyundai
g) Prolink
h) Speedcom
i) Zyxel
j) BlueThunder
K) others, please specify __________________

14. Which brand of LCD Screen is the most popular in the market?
a) Philip
b) Samsung
c) DELL
d) LG
e) Benq
f) Acer
g) ViewSonic
h) NEC
i) HP
j) IBM
k) others, please specify __________________

15. How many inches of LCD Screen you currently using?
a) 14"
b) 15"
c) 17"
d) 19"
e) 21"
f) 24"

16. Which are your favourite Printer brand?
a) Canon
b) HP
c) Epson
d) Brother
e) Panasonic
f) NEC
g) Lexmark
h) Samsung
i) others, please specify__________________
Reason:_________________________________________

17. Which type of Scanner Brand you prefer the most?
a) Canon
b) HP
c) Epson
d) BenQ
e) others, please specify _________________
Reason:_________________________________________

18. Which Speaker Brand you prefer the most?
a) Altec Lancing
b) Labtec
c) Creative
d) Logitech
e) Sonic Gear
f) Edifier
Reason:_________________________________________

19. Which type of Webcam is the most popular in the market?
a) Blaze
b) Creative
c) Phillip
d) Logitech
e) MSI
f) Rockfire
g) Prolink
h) BlueThunder
h) others, please specify _____________________

20. Which brand of Notebook is the most popular in the market and how is the pricing?
a) Compaq
b) HP
c) Acer
d) Benq
e) Dell
f) Asus
g) Hyundai
h) IBM
i) Samsung
j) Fujitsu
k) Sony
l) Toshiba
m) Atoz
n) FTec
o) Aries
p) BlueThunder
p) others, please specify _________________
Pricing : _______________________________


Please tell us about particulars :
Name _____________________
Age _____________________
Sex _____________________
Email _____________________
Name _____________________ School/College/University
Course _____________________
Thanks for replying our survey. Your feedback will be very much appreciated.


< Message edited by mhlai -- 5/4/2005 7:49:48 PM >
Post #: 1
RE: Survey Subject : Computer Accessories study in Mala... - 5/4/2005 9:15:30 AM   
mhlai

 

Posts: 6
Joined: 4/2/2005
Status: offline
Below is the sample of answer for your reference done by me
1) a
2) b
3) b
4) b
5) c
6) b
7) b
8) c
9) b
10) a
11) c
12) c
13) f
14) g
15) c
16) b
17) a
18) a
19) c
20) h RM 4000

Name : Lai Ming Hoe
AGe : 26
Sex : Male
Email : use the profile option to contact us
Name : Inti College Malaysia, Nilai
Course : Computer Science


< Message edited by mhlai -- 5/4/2005 7:40:43 PM >

(in reply to mhlai)
Post #: 2
RE: Survey Subject : Computer Accessories study in Mala... - 5/4/2005 10:10:24 AM   
Iggy


Posts: 3381
Joined: 7/22/2004
From: Jupiter
Status: offline
Here is mine:

1) b
2) b
3) b
4) b
5) a
6) k, Traxdata
7) b
8) d
9) b, easy to be found in my country
10) its an internal modem, PCI
11) j, Crypto because never had problems with it and it is cheap
12) no ADSL, yet I hope
13) k, 3com is great
14) e
15) c
16) a
17) b
18) d
19) b, in my opinion
20) a

Name : Iggy
AGe : 28
Sex : Male
Email : no email, use the profile option to contact us
Name : ?
Course : ?

Better remove your email from your post if you want to stay away from spammers.

(in reply to mhlai)
Post #: 3
RE: Survey Subject : Computer Accessories study in Mala... - 5/4/2005 7:53:02 PM   
mhlai

 

Posts: 6
Joined: 4/2/2005
Status: offline
Thank for your reply Iggy, your feedback will be very much appreciated.
BTW my time over here Malaysia is 5 May 2005 8:00:00AM

(in reply to Iggy)
Post #: 4
RE: Survey Subject : Computer Accessories study in Mala... - 5/5/2005 1:54:14 PM   
arith


Posts: 374
Joined: 8/9/2004
From: Taiwan, R.O.C
Status: offline
Ah....I thought you are saying "Computer Associates".....


_____________________________

Blog: http://arithmandar.blogspot.com/

(in reply to mhlai)
Post #: 5
RE: Survey Subject : Computer Accessories study in Mala... - 5/5/2005 2:39:36 PM   
SithTracy


Posts: 1670
Status: offline
1-b
2-b
3-b
4-b
5-e
6-i assuming you mean SanDisk
7-b
8-e
9-k: SanDisk DSP 1G
10-a when/if it is needed (USR Courier)
11-j wouldn't recommend any - broadband
12-N/A: Cable ISP
13-i, it's what my folks have
14-b
15-N/A, I still use a 22" CRT
16-a Love their cameras
17-c 35mm scanner rocks
18-d great THX 2.1 Sound
19-d Logitech makes good stuff
20-e (most popular, maybe but I like ASUS)

Please tell us about particulars :
Respect my privacy

(in reply to arith)
Post #: 6
Page:   [1]
All Forums >> [Other] >> Free Discussion >> Survey Subject : Computer Accessories study in Malaysia Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI

0.047