ERROR and has always been there since v3.xx v2.xx is fine! (Full Version)

All Forums >> [Optical Storage Software] >> DVDInfoPro



Message


ViRuS2k -> ERROR and has always been there since v3.xx v2.xx is fine! (10/6/2004 11:31:43 AM)

this problem only started happning with latest versions

v3.xx

v2.xx works correctly

what is going on here is a picture showing the error..........

the program works correctly but its displayed wrongly.

[image]http://www.driverheavenuploads.co.uk/ViRuS2k/Misc/ERROR_PROBLEM_DVDInfo_PRO.JPG[/image]

HELP is this a common problem ?????? has anyone experianced is before ???????




Iggy -> RE: ERROR and has always been there since v3.xx v2.xx is fine! (10/6/2004 11:35:16 AM)

Welcome to CDRinfo's Forum! Itsa the first time I see this[:D]. I am pretty sure that someone will be able to help you.[;)]




emperor -> RE: ERROR and has always been there since v3.xx v2.xx is fine! (10/6/2004 12:36:34 PM)

strange maybe nicw can check this...




nicw -> RE: ERROR and has always been there since v3.xx v2.xx is fine! (10/7/2004 12:42:08 AM)

quote:

ORIGINAL: ViRuS2k

this problem only started happning with latest versions

v3.xx

v2.xx works correctly

what is going on here is a picture showing the error..........

the program works correctly but its displayed wrongly.

HELP is this a common problem ?????? has anyone experianced is before ???????


Put your windows fonts back to normal and change your display back to 96DPI and the problem will disappear. An internal fix will take much longer.




ViRuS2k -> RE: ERROR and has always been there since v3.xx v2.xx is fine! (10/7/2004 5:51:14 AM)

quote:

ORIGINAL: nicw

quote:

ORIGINAL: ViRuS2k

this problem only started happning with latest versions

v3.xx

v2.xx works correctly

what is going on here is a picture showing the error..........

the program works correctly but its displayed wrongly.

HELP is this a common problem ?????? has anyone experianced is before ???????


Put your windows fonts back to normal and change your display back to 96DPI and the problem will disappear. An internal fix will take much longer.




Hi mate my DPI is already at 96 :(
now about the fonts how do i change those back to normal ??????
i didnt know i changed them in the first place lol


cheers.




Page: [1]

Valid CSS!




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI
6.445313E-02