AMD64 + SP2 = Problems!!! (Full Version)

All Forums >> [News Around The Web] >> General Computing News



Message


SiliconFreak -> AMD64 + SP2 = Problems!!! (8/27/2004 5:03:44 PM)

It looks like there are more troubles than previously though with SP2. AMD64 users are advised to take a pass on SP2 altogether.

A problem in the Service Pack 2 update for Windows XP may keep owners of AMD-based computers from using the long-awaited security package, according to Microsoft.


Source : CNET News




Deleted User -> [Deleted] (8/27/2004 5:44:47 PM)

[Deleted by Admins]




SiliconFreak -> RE: AMD64 + SP2 = Problems!!! (8/27/2004 5:49:31 PM)

[8D] Who caressssssssssss...I have P4....so I dont care about AMD64 users...let them choose linux...and the problem will be gone in a second....[;)][:D][:)]




Deleted User -> [Deleted] (8/27/2004 5:54:47 PM)

[Deleted by Admins]




SiliconFreak -> RE: AMD64 + SP2 = Problems!!! (8/27/2004 5:58:13 PM)

i was just joking...i know that this may cause some serious problems to Microsoft...[;)]...but...I also have problems (FIND command in IE doesnt work anymore) after installing SP2....so if i suffer...let everyone suffer...[:)][:)][8D][8D][8D] *JOKE*




Deleted User -> [Deleted] (8/27/2004 6:00:47 PM)

[Deleted by Admins]




SiliconFreak -> RE: AMD64 + SP2 = Problems!!! (8/27/2004 6:06:31 PM)

...even better...wait for LONGHORN...[:D][:)][;)]




MP3Mogul -> RE: AMD64 + SP2 = Problems!!! (8/27/2004 6:19:28 PM)

The "Find" command works fine for me in SP2, I haven't found a single glitch yet....




SiliconFreak -> RE: AMD64 + SP2 = Problems!!! (8/27/2004 6:23:49 PM)

...maybe its some problem with my IE that existed even before I installed SP2...but i didnt noticed it before...dunno...maybe reinstall will help [;)]




Page: [1]

Valid CSS!




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI
0.015625