CloneCD copy problems for first time! (Full Version)

All Forums >> [Optical Storage Software] >> CD/DVD Copy



Message


thebach -> CloneCD copy problems for first time! (11/29/2002 3:17:58 AM)

I am having a terrible problem copying with clonecd all of a sudden. I am using version 3.0.6.1 and windows xp with SP1 installed. If I try to copy a CD that is copy protected, even one I have copied in the past with the same version of clonecd and the same cd burner, as soon as I go to read to image file I get read errors. If I go to copy a simple data cd I have made with no copy protection, it reads fine. I just can't figure this out, I have never had problems reading or copying with CloneCD before. I have tried the newest version and get the same read errors, and I have tried Alcohol and I get read errors with it too on copyguarded cd's, even ones I have already copied in the past with same equipment. I am ripping my hair out!! What could be causing this?? Thanks




Clint -> RE: CloneCD copy problems for first time! (11/29/2002 10:47:25 AM)

Maybe you need to format, cause if Alcohol is also doing it, then you have some sort of problem on your system.





thebach -> RE: CloneCD copy problems for first time! (11/29/2002 7:36:36 PM)

I tried that with a clean install of XP, but it still is doing it!!




Clint -> RE: CloneCD copy problems for first time! (11/30/2002 7:26:10 AM)

Hmm, strange...

What opto drives do you use?





Page: [1]

Valid CSS!




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI
1.171875E-02